foto

Christopher Murney

  • nar. 20.7.1943 (75 let)
    Narragansett, Rhode Island, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Winning Girls Through Psychic Mind Control
2001 Way Off Broadway
1995 Café Society
1991 Barton Fink
Loupež v Lufthanse (TV film)
1989 Poslední útěk do Brooklynu
1987 Tajemství mého úspěchu
Vražda podle předlohy (TV film)
1986 Vzpoura strojů
Where Are the Children?
1985 Poslední drak
1984 Grace Quigley
1983 Found Money (TV film)
Jacobo Timerman: Prisoner Without a Name, Cell Without a Number (TV film)
1981 Kent State (TV film)
1979 You Can't Go Home Again (TV film)
1978 One and Only Phyllis Dixey, The (TV film)
1977 Nakládačka
San Pedro Bums, The (TV film)
1974 Country Girl, The (TV film)
Přepadení vlaku z Pelhamu

TV seriály

2000 Ed (TV seriál)
1996 Remember WENN (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Evan (S01E21)
1984 Kate & Allie (TV seriál)
1979 From Here to Eternity (TV seriál)
1978 M*A*S*H (TV seriál)
Dr. Winchester a Mr. Hyde (S06E24)
1977 San Pedro Beach Bums, The (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2007 Chicago 10
1990 The Civil War (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace