foto

Derek Rogers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2010 Vlastní cestou
2009 Curious Stories, Crooked Symbols
2008 Doživotní trest (TV film)
2007 The Demonology of Desire
Women on Top
2005 Supervulkán (TV film)
2004 Porcelain Pussy, The
Resident Evil: Apokalypsa
2003 Neprůstřelný plán
Nicota
Střílejte na Francouze!
2002 Cypher
2000 Honba za bytem
Jailbait (TV film)
Other Me, The (TV film)
Phantom of the Megaplex (TV film)
1999 New Waterford Girl
1998 The Fishing Trip
Tian shang ren jian
1997 Kostka

TV seriály

2017 Canada: The Story of Us (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)

Dokumentární

2019 Nacista, který zachránil Židy: Karl Plagge (TV film)
2016 The Skyjacker's Tale
2014 Můj divoký románek (TV seriál)
Sejde z očí, sejde z mysli
Skuteční hrdinové (TV seriál)
Tábor X: Tajná škola špionů (TV film)
2013 Jak přežít zlo (TV seriál)
2012 Explosion 1812
The Secret Disco Revolution
World Before Her, The
2011 Hříšné město pirátů
Svědci paranormálních jevů (TV seriál)
Zamořeno (TV seriál)
2010 Drogy a.s. (TV seriál)
Největší tankové bitvy (TV seriál)
Vine of the Soul: Encounters with Ayahuasca
Závislost (TV film)
2008 Desperáti na motorkách (TV seriál)
2007 Diamantová cesta (TV film)
2006 Historky z podsvětí (TV seriál)
2001 The Devil You Know: Inside the Mind of Todd McFarlane
2000 The Passionate Eye (TV seriál)
1988 P.O.V. (TV seriál)
1960 The Nature of Things (TV seriál)

TV pořady

2012 Má okázalá americká cikánská svatba (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace