foto

Alexander Krötsch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Die Massnahme
2012 Drei Stunden
Im Kreis (studentský film)
2010 Dreimaldraussen

Dokumentární

2018 Wir träumten vom Frühling (studentský film)
2014 Good luck finding yourself

Herecká filmografie

Filmy

2012 Drei Stunden

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace