foto

David Wenzel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Forgetting Sandy Glass
2014 Preying for Mercy (TV film)
2013 Vlk z Wall Street
2009 Zvláštní jednotka Echelon 8
2005 Adam & Steve
1999 Kdo s koho
1998 Peppermills
1996 Zlomte vaz!

TV seriály

2017 Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: Hog Day Afternoon (S04E06)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
1995 House of Buggin' (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace