foto

Ladislav Čapek

  • zem. 17.1.1996

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1987 Sněhová královna
1976 Rumcajsí pohádka o vílině šlojířku (TV film)
1965 Až najdu růži

TV seriály

1986 V chalúpke a za chalúpkou (TV seriál)
1980 Ve dvou se to lépe táhne (TV seriál)
1978 O hajném Robátkovi a jelenu Větrníkovi (TV seriál)
1977 Byla jednou koťata (TV seriál)
1975 Šavlojedy (TV seriál)
1974 Vlaštovičky (TV seriál)
1973 Pásli ovce valasi (TV seriál)
1972 O loupežnickém synku Cipískovi (TV seriál)
1967 O loupežníku Rumcajsovi (TV seriál)