foto

Ed Gaughan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
2015 Elevator Gods
2014 Blíže k Měsíci
2013 Crazy Joe
Q Pootle 5: Pootle All the Way! (TV film)
Životní šance
2011 Flutter
2010 Skeletons
2004 Everything

TV seriály

2017 Quacks (TV seriál)
The Physicians Hernia (E06)
The Indian Mesmerist (E04)
The Madmans Trial (E03)
další epizody (4)
2015 Danger Mouse (TV seriál)
2013 Q Pootle 5 (TV seriál)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
2009 Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret (TV seriál)
2008 Clone (TV seriál)
1981 Detektiv myšák (TV seriál)

TV pořady

2009 Na stopě s Paulou Zahnovou (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace