foto

Marcus Kanter

  • nar. 24.7.1970 (49 let)
    Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Vier zauberhafte Schwestern
2018 Unzertrennlich nach Verona (TV film)
2017 Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
Leichtmatrosen – Drei Mann in einem Boot (TV film)
Čarodějka Lilly zachraňuje Vánoce
2016 Der Hodscha und die Piepenkötter (TV film)
Hotel Sacher (TV film)
2014 Die Mamba
Tatort - Alle meine Jungs (TV film)
Tatort - Brüder (TV film)
2013 Místo činu: Brémy - Kdo tahá za nitky (TV film)
Tatort - Er wird töten (TV film)
2012 Místo činu: Brémy - Svatební noc (TV film)
2011 Místo činu: Brémy - Mrtví uprchlíci (TV film)
Wie man leben soll
2010 Aufschneider (TV film)
Hochzeitspolka
Místo činu: Brémy - Dřímající monstrum (TV film)
2009 Místo činu: Brémy - Vražda na lodi (TV film)
Tatort - Häuserkampf (TV film)
2008 Tatort - Borowski und die einsamen Herzen (TV film)
Tatort - Wolfsstunde (TV film)
2007 Tatort - Macht der Angst (TV film)
2006 Nitro
2004 Ich will laufen! Der Fall Dieter Baumann (TV film)
Klara
2000 Herr im Haus

TV seriály

2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Chloroform (E07)
Der Mensch im Tier (E06)
další epizody (8)
2012 Braunschlag (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Ein sauberer Mord (E10)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Nasser Tod (2) (S05E12)
Nasser Tod (1) (S05E11)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Der Tote im Weinberg (S03E15)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Eierdiebe (S03E05)
Notwehr (S03E04)
Feuerteufel (S03E03)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Nachbarn (S02E02)
Doppelt hält schlechter (S01E04)
Geisterschiff (S01E03)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky