foto

Gerhard Naujoks

  • nar. 27.11.1958 (61 let)
    Grieskirchen, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Skryté rezervy
2015 Centaurus
2009 Tatort - Kinderwunsch (TV film)
2004 Tatort - Der vierte Mann (TV film)
Utajené dědictví (TV film)
2002 Fickende Fische
Sněhulák hledá Sněhulačku (TV film)
Waschtag (studentský film)
2000 Polizeiruf 110 - Die Macht und ihr Preis (TV film)
1999 Tach Herr Dokter - Der Heinz Becker Film
Untersuchung an Mädeln
1998 Fever

TV seriály

2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Geniové mezi sebou (S13E10)
2007 Oben ohne (TV seriál)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
2005 Fox a partneři (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Hra skončila (E05)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky