foto

Gerhard Naujoks

  • nar. 27.11.1958 (62 let)
    Grieskirchen, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Skryté rezervy
2015 Centaurus
2004 Utajené dědictví (TV film)
2002 Fickende Fische
Sněhulák hledá Sněhulačku (TV film)
Waschtag (studentský film)
2000 Polizeiruf 110 - Die Macht und ihr Preis (TV film)
1999 Tach Herr Dokter - Der Heinz Becker Film
Untersuchung an Mädeln
1998 Fever

TV seriály

2017 Soko Vídeň (TV seriál)
Freunderlwirtschaft (S12E07)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Lucy Haller (S04E12)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Geniové mezi sebou (S13E10)
Místo činu (TV seriál)
Kinderwunsch (S40E19)
2008 Oben ohne (TV seriál)
Der Herr der Insel (S02E04)
Gustls Quarantäne (S02E03)
Soko Vídeň (TV seriál)
Saitenspiel (S04E07)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Das Tor zur Hölle (E02)
2005 Fox a partneři (TV seriál)
2004 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Hra skončila (E05)
Místo činu (TV seriál)
Der vierte Mann (S35E14)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Späte Wahrheit (S01E13)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky