foto

Polina Sidichina

  • nar. 26.10.1988 (30 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ikaria
Na Paříž!
2009 Italians
2002 Antikiller

TV seriály

2019 Fantom (TV seriál)
2018 Něvskij (TV seriál)
Dňucha (S03E06)
2016 Večnyj otpusk (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Kazaki (TV seriál)
Na glubině (TV seriál)
2014 Kuprin. Jama (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" 2 (TV seriál)
2013 Lednikov (TV seriál)
Pozyvnoj "Staja" (TV seriál)
Propavšie bez věsti (TV seriál)
2012 V zone riska (TV seriál)
2011 Kontrigra (TV seriál)
2009 Litějnyj (TV seriál)
Žizň na export (S03E24)
Kvadratnyj metr (S03E20)
Ment pozornyj (S03E17)
další epizody (10)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2001 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky