foto

Holger Doellmann

  • nar. 1964

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Inga Lindström - Auf der Suche nach dir (TV film)
2018 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Schutzengel (TV film)
2012 Das Wochenende
Operation Zucker (TV film)
2011 Dreileben - Eine Minute Dunkel (TV film)
2009 Kommissar LaBréa - Tod an der Bastille (TV film)
2007 Inga Lindström: Kde láska končí a začíná (TV film)
2006 Místo činu: Kolín - Krvavé diamanty (TV film)
2005 Wilsberg - Ausgegraben
2004 Die Sitte - Der letzte Kunde (TV film)
2001 Berlin - Abschnitt 40 (TV film)

TV seriály

2018 Tatverdacht - Team Frankfurt ermittelt (TV seriál)
Gejagt (E02)
Génius (TV seriál)
Kapitola šestá (S02E06)
Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Der Prozess (E03)
2015 Mila (TV seriál)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Kartel (S14E07)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Callgirl (S08E09)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Na čem záleží (TV seriál)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Hrabivost (S02E02)
2004 Halt durch, Paul! (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Crash (S03E14)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace