foto

Hiroaki Juasa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Šino-čan wa džibun no namae ga ienai
2007 Šin onna tačiguši racuden

TV seriály

2019 Miki Clinic de Kanpai wo (TV seriál)
Wataši danna o share šiteta (TV seriál)
2018 Repeat (TV seriál)
Tantei ga hajasugi (TV seriál)
2017 Masujama čónórjokuši džimušo (TV seriál)
2016 Koe koi (TV seriál)
Wakakozake season 2 (TV seriál)
2015 Lunch no Akko-chan (TV seriál)
Wakako-zake (TV seriál)
Wakakozake (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Wakakozake season 2 (TV seriál)
2015 Wakako-zake (TV seriál)
Wakakozake (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace