foto

Júma Išigaki

  • nar. 28.8.1982 (37 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cherry Boys
2017 Girls in Trouble: Space Squad: Episode Zero
Uchû Keiji Gyaban VS Tokusô Sentai Dekarenjâ
2016 Kasóken no onna: New Year Special (TV film)
Sanada Džújúši
2013 Daburu Miningu Yes or No? (TV film)
Kamen Rider × Super Sentai × Učú Keidži: Super hero taisen Z
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 59 (TV film)
Shiawase Kamon
2012 Miči: Hakudži no hito
Uchû keiji Gyaban: The Movie
2011 Red tears - kórui
2010 13 samurajů
Sengoku bančó: Gačizamurai
2009 Gokusen: The Movie
2008 Kiru
Yagyu Ichizoku no Inbo (TV film)
2007 Mikka Okure no Happy New Year! (TV film)
2006 Love Letter So-renka
Ren'ai Shosetsu - Duke, Juhachi no Natsu, Tsuki no Shizuku (TV film)
2005 Azumi 2
Black Jack: Futari no Kuroi Isha
Tenka sóran (TV film)
2003 Azumi
Battle Royale II: Requiem
Lovers' Kiss
2000 Kamen gakuen

TV seriály

2015 Kozure Shinbee (TV seriál)
2014 Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
Maruho no onna: Hoken hanzai čósain (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
Soko wo Nantoka 2 (TV seriál)
Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
2013 Kijoko Ranman (TV seriál)
2011 Don kihôte (TV seriál)
Kasouken no Onna 11 (TV seriál)
2010 Jotei Kaoruko (TV seriál)
2009 Boss (TV seriál)
2007 Asakusa Fukumaru Ryokan 2 (TV seriál)
Asakusa fukumaru ryokan (TV seriál)
Hana zakari no kimitači e: Ikemen paradise (TV seriál)
Nacu kumo agare (TV seriál)
2006 Jaó (TV seriál)
Šimokita Sundays (TV seriál)
2005 Holyland (TV seriál)
2004 Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)
Êsu wo nerae! (TV seriál)
2003 Waterboys (TV seriál)
2000 Densecu no kjóši (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky