foto

Jaroslava Havettová

  • nar. 1.10.1942 (77 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 WC Story
1988 Úděl
1986 Prečo máme radi sliepky
Restaurant
1984 Pomoc
1983 Posledný kameň
1981 Kontakty
1973 Rozprávky s hviezdičkou
1971 Kým sa ucho neodbije
1970 Socha
1969 Pieseň
1966 Myší hrad
TTT

TV seriály

2007 Gogo a Figi (TV seriál)
1993 Z deníku žáka III. B aneb Edudant a Francimor (TV seriál)
1973 Gaštanko a Gaštaník (TV seriál)
1966 Fakíri (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Úděl
1986 Restaurant
1966 TTT

TV seriály

2007 Gogo a Figi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky