foto

Jean-François Elie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Neuilly sa mère, sa mère!
2017 Bella a Sebastián 3: Přátelé navždy
Marie-Francine
Sezóna ve Francii
2015 Mystère à l'Opéra (TV film)
Un peu, beaucoup, aveuglément
2014 Dehet a peří
Maestro
2013 Ce monde est fou (TV film)
Cookie
2012 10 jours en or
Berthe Morisot (TV film)
2011 Beur sur la ville
2010 Opération 118 318, sévices clients
Potůčky
2009 Můj život v Neuilly
2007 Big City
2006 Signes, Les
2005 Tenkrát v Alžírsku
2004 Le Pont des Arts

TV seriály

2017 Zlato (TV seriál)
Pour une poignée de métal (S01E08)
Pikolet (S01E07)
Garimpeiro (S01E03)
Versailles (TV seriál)
Kdo bude hlídat hlídače? (S02E03)
Labyrint (S02E01)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 9 (S06E09)
Epizoda 7 (S06E07)
2015 Versailles (TV seriál)
Přesuňte sem zahradu (S01E10)
Etiketa (S01E09)
Diplomacie (S01E08)
2014 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Provaz (S06E03)
Most (S06E02)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 6 (S05E06)
Epizoda 4 (S05E04)
Epizoda 2 (S05E02)
2013 Détectives (TV seriál)
Convictions intimes (S01E01)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Den poté (S05E11)
Rodný list (S05E09)
Osvobození (S05E07)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Propuštění (S04E06)
Tisíc a jedna noc (S04E03)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Policejní dozor (S03E06)
Náš otec (S03E02)
2002 Famille Guérin, La (TV seriál)
Groupe flag (TV seriál)

Dokumentární

2007 20 minutes de bonheur
2004 Ne faites pas de cinéma !

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky