foto

Peter Janda

  • nar. 4.10.1955 (64 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Domeček z karet (TV film)
2008 Der indische Ring (TV film)
2006 Kurhotel Alpenglück (TV film)
2005 Die Geierwally (TV film)
Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
2001 Místo činu: Špatná krev (TV film)
1998 Helden in Tirol
1997 Straße nach Istanbul, Die (TV film)
1995 Auf Teufel komm raus
Freispiel
1994 Schatten des Schreibers, Der
1993 Muttertag
1986 Müllers Büro

TV seriály

2008 V údolí ticha (TV seriál)
Der zweite Frühling (E04)
2007 V údolí ticha (TV seriál)
Der Wildschütz (E03)
2006 V údolí ticha (TV seriál)
Der Erbhof (E02)
2005 Venkovská lékařka (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1997 Leben, Tod und Teufel - Zu Besuch bei O.W. Fischer (TV film)
1980 Simmering

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky