foto

Rogério Samora

  • nar. 28.10.1959 (60 let)
    Lisabon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 O Filme do Bruno Aleixo
2018 Raiva
2015 Tisíc a jedna noc I – neklidná
2013 Zlatá klícka
2009 Os Sorrisos do Destino
Výstřednosti jedné plavovlásky
2008 A Corte do Norte
2007 Capacete Dourado, O
Mistério da Estrada de Sintra, O
The Lovebirds
2006 98 Octanas
La caja
Lavado em Lágrimas
Viúva Rica Solteira Não Fica
2005 Crime do Padre Amaro, O
Diário de Um Novo Mundo
O Fatalista
2004 Lá Fora
Quinto Império - Ontem Como Hoje, O
2003 A Passagem da Noite
Imortais, Os
2002 Carolina pouť
Deux
O delfínu
2001 Quem És Tu?
2000 A Falha
Alta Fidelidade (TV film)
Capitaines d'avril
Combat d'amour en songe
Palavra e Utopia
Passeio no Parque, Um (TV film)
1999 Era Uma Vez Um Alferes
Inferno
Jaime
1998 Longe da Vista
1996 Enfant du secret, L' (TV film)
Leyenda de Balthasar el Castrado, La
Party
1995 Adão e Eva
Señales de fuego
Útěky
1994 A Caixa
1992 Aqui D'El Rei! (TV film)
Eternidade
Jour du serpent, Le (TV film)
Vertigem
Villa mauresque
Xavier
Zwischensaison
1991 Um Crime de Luxo
1990 Adieu mes jolies (TV film)
1989 Esta Noite Sonhei com Brueghel (TV film)
1988 A temnota zahalila zem
Kanibalové
Matar Saudades
Meia Noite
1987 Bobo, O
1985 Le Soulier de satin

TV seriály

2019 Golpe de Sorte (TV seriál)
Nazaré (TV seriál)
2011 Rosa Fogo (TV seriál)
2008 Equador (TV seriál)
2007 Fascínios (TV seriál)
Nome de Código: Sintra (TV seriál)
2003 Jogo, O (TV seriál)
2002 Fúria de Viver (TV seriál)
2001 Ganância (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
Querido Professor (TV seriál)
Super Pai (TV seriál)
1999 Jornalistas (TV seriál)
Residencial Tejo (TV seriál)
1998 Ballet Rose - Vidas Proibidas (TV seriál)
Diário de Maria (TV seriál)
Médico de Família (TV seriál)
1997 Grande Aposta, A (TV seriál)
1996 A Vida Como Ela É (TV seriál)
1994 La mondaine (TV seriál)
Novacek (TV seriál)
1993 A Banqueira do Povo (TV seriál)
Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
La guerre des privés (TV seriál)
1991 Jolly Joker (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
Mon dernier rêve sera pour vous (TV seriál)
1988 Alentejo Sem Lei (TV seriál)
1982 Vila Faia (TV seriál)

Dokumentární

2001 Porto da Minha Infância

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky