foto

Michael Heinzl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Jedermann (TV film)
2012 Musik in der Luft (TV film)
2008 Im weissen Rössl (TV film)
2007 Eugen Onegin (TV film)
Gaetano Donizetti - Die Regimentstochter (La fille du régiment) (TV film)
2002 Othello darf nicht platzen (TV film)
1998 Aufstieg und Fall der Stadt Mahagonny (TV film)
1997 Bernauerin, Die (TV film)
1996 Così fan tutte (TV film)
Merry Christmas from Vienna (TV film)

TV seriály

2006 Mozart 22 (TV seriál)

Dokumentární

2019 In memoriam: Elfriede Ott (TV film)
2016 Koncert ze Schönbrunnu 2016 (koncert)
Mein Bezirk: Mein Linz (TV film)
Novoroční koncert Vídeňských filharmoniků 2016 (koncert)
2015 Mein Bezirk: Mein Klagenfurt (TV film)
Novoroční koncert Vídeňských filharmoniků 2015 (koncert)
2014 Novoroční koncert Vídeňských filharmoniků 2014 (koncert)
2012 Sommernachtskonzert Schönbrunn 2012 (koncert)
2011 Jedermann remixed - Eine Zeitreise durch 100 Jahre (TV film)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Divadelní záznam

2019 Rigoletto (divadelní záznam)
2014 G. Verdi: Trubadúr (divadelní záznam)
2013 Der böse Geist Lumpazivagabundus oder Das liederliche Kleeblatt (divadelní záznam)
2010 Carmen (divadelní záznam)
2007 Jules Massenet: Manon (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky