foto

Michael Jorgensen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2012 Unclaimed
2009 Hitlerova tajná stíhačka (TV film)
2007 Mars na obzoru (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2012 Unclaimed
2009 Hitlerova tajná stíhačka (TV film)
2007 Mars na obzoru (TV seriál)
2003 Letecké katastrofy (TV seriál)
1974 Nova (TV seriál)

Producentská filmografie

Dokumentární

2012 Unclaimed
2009 Hitlerova tajná stíhačka (TV film)
1974 Nova (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2009 Hitlerova tajná stíhačka (TV film)
1974 Nova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace