foto

Anatolij Uzděnskij

  • nar. 24.2.1952 (67 let)
    Pavlodar, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Nachodka
2008 Mentovskije vojny: Epilog (TV film)
Ně dumaj pro bělych obězjan
Zakrytyje prostranstva
2007 Grechi naši (TV film)
Tupoj žirnyj zajac
1990 Roj

TV seriály

2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
Standarty krasoty (TV seriál)
2016 Děňgi (TV seriál)
Sofija (TV seriál)
2014 Praktika (TV seriál)
2013 Braťja po obmenu (TV seriál)
Novaja žizň (TV seriál)
2012 Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Poka cvěťot paporotnik (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Granica zla (S07E04)
Gonka na vyživanije (S07E03)
Karatěl (S07E02)
další epizody (4)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
Česť mundira (S06E03)
Kamenskaja (TV seriál)
Prostaja kombinacija (S06E02)
2010 Mentovskije vojny (TV seriál)
S čistoj sovesťju (S05E02)
Drugaja reka (S05E01)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
2008 Mentovskije vojny (TV seriál)
Zolotaja strela (S04E01)
2007 Posledněje putěšestvije Sindbada (TV seriál)
2006 Vyzov (TV seriál)
Inkubacionnyj period (S02E02)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
Obraz vraga (S03E02)
Kazaki-razbojniki (S03E01)
2005 Bratva (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Kamyšovyj killer (S01E06)
Mentovskije vojny (TV seriál)
V uslovijach něočevidnosti (S02E03)
Zakon džunglej (S02E02)
Za nědělju do vesny (S02E01)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
Episode 8 (S07E08)
2004 Mangust (TV seriál)
Děň zdorovja (S02E11)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S06E23)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Dokumentární

2005 Ešalon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky