foto

Cutomu Mizušima

  • nar. 6.12.1965 (53 let)
    Macumoto, prefektura Nagano, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Girls and Panzer: Saišúšó - Dai ni wa
2017 Girls und Panzer: Saišúšó
2016 Prison School: Mad Wax
2015 Girls und Panzer gekidžóban
Witch Craft Works
2014 Girls und Panzer: Kore ga hontó no Anzio-sen desu!
2013 Džoširaku (2013)
Genšiken nidaime no roku
2012 Another: The Other - Inga
2011 Plastic nésan
2010 Jondemasu jo, Azazel-san.
Mudazumo naki kaikaku: The Legend of Koizumi
xxxHOLiC: Ró
2009 xxxHOLiC Šunmuki
2007 Bokusatsu tenshi Dokuro-chan Second
2006 Dai mahó Tóge
Genšiken
2005 Gekidžóban xxxHOLiC: Manacu no joru no jume
2004 Crayon Šin-čan: Araši o jobu júhi no kasukabe Boys
2003 Crayon Šin-čan: Araši o jobu eikou no Jakiniku Road
Jungle wa icumo Hare noči Gú Final
2002 Jungle wa icumo Hare noči Gú Deluxe

TV seriály

2016 Majoiga (TV seriál)
2015 Prison School (TV seriál)
2014 Witch Craft Works (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
2013 Genšiken nidaime (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. Z (TV seriál)
2012 Another (TV seriál)
Džoširaku (TV seriál)
Girls und Panzer (TV seriál)
2011 Blood-C (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. (TV seriál)
Šinrjaku!? Ika musume (TV seriál)
2010 Ókiku furikabutte: Nacu no taikai hen (TV seriál)
Šinrjaku! Ika musume (TV seriál)
2008 Kemeko Deluxe! (TV seriál)
xxxHOLiC: Kei (TV seriál)
2007 Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Kudžbiki Unbalance (TV seriál)
xxxHOLiC (TV seriál)
2005 Bokusacu tenši Dokuro-čan (TV seriál)
2004 Genšiken (TV seriál)
2001 Jungle wa icumo Hare noči Gú (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace