foto

Andrej Zibrov

  • nar. 5.7.1973 (47 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tot, kto gasit svět
2006 Chas pik
Průsmyk smrti (TV film)
Puškin: Posledňaja duel
2003 Dněvnik kamikadze
Svéráz národní politiky
2001 Mechaničeskaja sjuita
Svéráz národního lovu v zimě
1999 Ženskaja sobstvěnnosť

TV seriály

2019 Alex Ljutyj (TV seriál)
Velikolepnaja pjaťorka (TV seriál)
Gorkoje nasledstvo (S02E06)
2018 Něvskij (TV seriál)
Vnutrennije organy (S03E15)
Mera presečenija (S03E13)
Musor (S03E12)
další epizody (9)
2017 Melnik (TV seriál)
Senke nad Balkanom (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Zaděržanije (S02E31)
Svoloči (S02E26)
Odin iz nas (S02E15)
2016 Šef (TV seriál)
Strach vysoty (S04E20)
Utěčka informacii (S04E18)
Česť oficera (S04E16)
další epizody (9)
2015 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Kliničeskij slučaj (S15E24)
Vysšaja mera (S15E23)
Myš nělepaja (S15E22)
další epizody (24)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Taljanka (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Chorošije kadry (S14E36)
So smertělnym ischodom (S14E35)
Utrenňaja počta (S14E34)
další epizody (35)
2013 Chutorjanin (TV seriál)
Kult (TV seriál)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Pajacy (E03)
Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
Proščaj, oružije (S02E15)
Dělo česti (S02E14)
další epizody (14)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Glavnyj podozrevajemyj (S13E40)
Spravedlivosti radi (S13E39)
Žertva ljubvi (S13E38)
další epizody (22)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Predatěl (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
Vystrel v parke (E06)
Vněštatnyj sotrudnik (E05)
Posledňaja schvatka (E04)
další epizody (5)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Sbežavšaja něvesta (S05E22)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
Russkij dubl (TV seriál)
Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Staja (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Lico (S02E05)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Kraj obožžennych ikon (S01E08)
Vsegda govori "vsegda" 4 (TV seriál)
2007 Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Diversant (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Zolotaja golova (S05E06)
Tichij bereg (S05E05)
Isčezajuščij vid (S05E04)
další epizody (6)
2003 Ženskij roman (TV seriál)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Pulkovskij meridian (S04E06)
Tigry ně znajut stracha (S04E05)
Spas něrukotvornyj (S04E04)
další epizody (6)
2002 Specnaz (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Poslednij pričal (S04E02)
2001 Niro Vulf i Arči Gudvin (TV seriál)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Svidětěl (S03E09)
Igra (S03E07)
Reklamnaja pauza. Časť 2 (S03E04)
další epizody (4)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Saldo-buldo. Časť 2 (S04E13)
Saldo-buldo. Časť 1 (S04E12)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Cejtnot. Časť 2 (S02E10)
Cejtnot. Časť 1 (S02E09)
Klub "Alisa". Časť 2 (S02E07)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky