foto

Astrid Polak

  • nar. 18.12.1935 (83 let)
    Liberec, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Schmucklos
2018 Song für Mia (TV film)
2017 Zahrada
2016 Endstation Glück (TV film)
Osudové léto v jižní Francii (TV film)
2015 Sophie kocht (TV film)
2013 Harms
2011 Armadingen (studentský film)
Betten-Seifert ist tot
2010 Grabpflege (studentský film)
Zimmer mit Tante (TV film)
2008 Der Mann, dem die Frauen vertrauten - Der Serienmörder Horst David (TV film)
2005 Der Tod kommt krass
Liebe Amelie (TV film)
Místo činu - Jenom hra (TV film)
Pettson a Fiškus - Pettsonův slib
2001 Liebe. Macht. Blind. (TV film)
1996 Pepolino und der Schatz der Meerjungfrau
1993 Rivalové v lásce (TV film)
1990 Wohin die Liebe fällt (TV film)
1989 Affäre Nachtfrost (TV film)
1988 Affaire Nachtfrost (TV film)

TV seriály

2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Duell zu dritt (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Frankenberg (TV seriál)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
1993 Liebe ist Privatsache (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
1989 Löwengrube (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
Hafendetektiv (TV seriál)
Wunschpartner (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace