foto

Christa Strobel

  • nar. 1934
    Preußen, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Místo činu: Kolín - Hluboké rány (TV film)
2004 Srdeční zástava
Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
2003 Místo činu: Kolín - Neviditelní (TV film)
2001 Stiller Sturm (TV film)
1999 Řekni to květinami (TV film)
1996 Der Venusmörder (TV film)
1995 Nich' mit Leo
1993 Texas - Doc Snyder hält die Welt in Atem

TV seriály

2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Eine wie Keine (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1996 Mit einem Bein im Grab (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace