foto

Ivan Petrovický

  • nar. 13.6.1933
    Žilina, Slovensko, Československo
  • zem. 9.9.2009 (76 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Z kapsy rozprávkara (TV film)
1994 Dlhý, Široký, Bystrozraký (TV film)
Dvaja muži pod posteľou (TV film)
Princezná v ježovej koži (TV film)
1991 Havran (TV film)
Zbytočné trápenia (TV film)
1990 Poslední (TV film)
1989 Jánošíkov dar (TV film)
Novinári (TV film)
1988 Žartovné rozprávky (TV film)
1987 Hajtman z Kopenicku (divadelní záznam)
1985 Borgis (TV film)
1984 Ako premôcť vodníka (TV film)
Tridsaťtisícový odkaz (TV film)
Umenie komédie (TV film)
1983 Hranica únavy (TV film)
Kováčova múdrosť
Návraty (TV film)
1982 Les (divadelní záznam)
Najkrajší kvet (TV film)
1980 O dievčine Rozprávočke (TV film)
1979 Tri svadby (TV film)
Železné ruky (TV film)
1978 Hĺbka ostrosti (TV film)
Meštiaci (TV film)
Ľudská láska (TV film)
1977 Klamstvo dočasu - pravda naveky (TV film)
Lavína (TV film)
Najkrajšie roky života (TV film)
Tak sa na mňa prilepila (divadelní záznam)
Čierny gróf (TV film)
Železný človek (TV film)
1976 Koža (TV film)
Svadba (TV film)
Vincova fajka (TV film)
Zlatá runa (TV film)
1975 Hra o česť (TV film)
Komédia za groš (TV film)
1974 Benedikt (TV film)
Roztancované kráľovstvo (TV film)
Šuster, drž sa kopyta! (TV film)
1973 Zlatý chlapec (TV film)
1972 Nočná eskorta (TV film)
Temné pramene (TV film)
Výmyselníci (TV film)
1971 Ako každý iný (TV film)
Ivko a jeho mať (TV film)
1969 Charlie medzi ľuďmi (TV film)
Gajdoš Filúz (TV film)
Štyri svadby na jednom pohrebe (TV film)
1967 Krečinskij sa žení (divadelní záznam)

TV seriály

1986 Chlap v dome (TV seriál)
1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1978 Farebné rozprávky (TV seriál)

Dokumentární

2001 V očakávaní... (TV film)
1997 Ako ich nepoznáme (TV seriál)
1995 Viera Bálinthová - Herečka bez javiska (TV film)
1980 Vinšujeme Vám (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Zlatý chléb (TV film)
2000 Prekliaty služobník lásky (TV film)
Ticho po búrke (TV film)
Za mestskými múrmi: Obeť (TV film)
1997 Tábor padlých žien
1995 Veľmi starí obaja (TV film)
1994 Na krásnom modrom Dunaji
1990 Jacobowski a plukovník (TV film)
1988 Štek
1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
1966 Akcia Strasser

TV seriály

1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1994 Dlhý, Široký, Bystrozraký (TV film)
Dvaja muži pod posteľou (TV film)
1985 Borgis (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace