foto

Jay Novello

  • nar. 22.8.1904
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 2.9.1982 (78 let)
    North Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Domino
1969 Comic, The
1967 Caper of the Golden Bulls, The
1966 Co jsi dělal za války, taťko?
F.B.I. 99 (TV film) - a.z.
1965 A Very Special Favor
Elvis: Harum Scarum
Sylvia
The Art of Love
The Bravo Duke (TV film)
1963 The Man from the Diners' Club
1962 Útěk ze Zahrainu
1961 Atlantis, the Lost Continent
Plná kapsa zázraků
1960 This Rebel Breed
Ztracený svět
1959 Nádherná země
Zorro, the Avenger - a.z.
1958 The Perfect Furlough
1957 Pýcha a vášeň
1956 Jaguar
Lisbon
1955 Bengazi
Son of Sinbad
The Prodigal
1954 Crime Wave
Sabaka
The Gambler from Natchez
The Mad Magician
1953 Beneath the 12-Mile Reef
Diamond Queen, The
Ma and Pa Kettle on Vacation
Roucho
1952 Captain Pirate
Cattle Town
Odstřelovač
Operation Secret
The Iron Mistress
The Miracle of Our Lady of Fatima
Vysoké nebe
1951 Sirocco
Smuggler's Island
1949 Tell It to the Judge
1948 Kiss the Blood Off My Hands
Port Said
1946 Perilous Holiday
1945 Behind City Lights
Federal Operator 99
Hotel Berlin
Rapsodie v modrém
The Chicago Kid
Toreadoři
1944 Can't Help Singing
Captain America
Dragon Seed
Mystery of the River Boat
Phantom Lady
The Conspirators
The Great Alaskan Mystery
1943 Man from Music Mountain
Passport to Suez
Sleepy Lagoon
The Adventures of Smilin' Jack
1942 Bells of Capistrano
Broadway
Cairo
Dr. Broadway
Junior G-Men of the Air
King of the Mounties
Sleepytime Gal
1941 Bad Man of Deadwood
Citadel of Crime
Robin Hood of the Pecos
Sheriff of Tombstone
Swamp Woman
The Great Train Robbery
They Met in Bombay
Two Gun Sheriff
Unholy Partners
1940 Forgotten Girls
Girl from Havana
The Border Legion
The Devil's Pipeline
1939 Calling All Marines
Sergeant Madden
1938 Boys Town
Flirting with Fate
Tenth Avenue Kid
1936 It Had to Happen
1930 Jade Box, The

TV seriály

1975 Bronk (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Julia (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The New Adventures of Huckleberry Finn (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Tourist Attraction (S01E13)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Ensign O'Toole (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Johnny Midnight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Decision (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Naked City (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Captain David Grief (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Crusader (TV seriál)
Ford Star Jubilee (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
The Halls of Ivy (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
Topper (TV seriál)
Where's Raymond? (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Gang Busters (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)
Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1958 The Unchained Goddess (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace