foto

Claudia Jung

  • nar. 12.4.1946 (73 let)
    Ratingen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Grandhotel Budapešť
2011 Schlagerparty (TV film)
2008 Das Musikhotel am Wolfgangsee (TV film)

TV seriály

1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)

Dokumentární

2012 Hansi Hinterseer - Traumhaftes Seenland im Salzkammergut (TV film)

Host

TV pořady

2018 Schlager meiner Heimat (TV pořad)
2016 Starnacht aus der Wachau (TV pořad)
2015 Die Party mit Ross Antony (TV pořad)
2014 Hits & Spaß - Musik und Humor nonstop (TV pořad)
MDR um 4 (TV pořad)
Wiedersehen macht Freude - Axel Bulthaupt präsentiert Perlen der MDR-Unterhaltung (TV pořad)
2007 Der Sonntags-Stammtisch (TV pořad)
2006 Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
2004 Willkommen bei Carmen Nebel (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
maybrit illner (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1994 Feste der Volksmusik (TV pořad)
1992 Wenn die Musi spielt - Sommer-Open-Air (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)
1986 ZDF-Fernsehgarten (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1969 ZDF Hitparade (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky