foto

Morgan Jones

  • nar. 15.6.1928
    Wooster, Ohio, USA
  • zem. 13.1.2012 (83 let)
    Tarzana, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Smrtící kamufláž
1984 The Red-Light Sting (TV film)
1983 I'm Going to Be Famous
1981 Advice to the Lovelorn (TV film)
1978 Doctors' Private Lives (TV film)
1976 Listopadový plán (TV film)
1971 Bus Is Coming, The
1968 Live a Little, Love a Little
1967 The Young Warriors
1960 Bells Are Ringing
Boy and the Pirates, The
Key Witness
1959 Hrstka statečných
It Started with a Kiss
1958 Imitation General
1957 Fear Strikes Out
Not of This Earth
The Devil's Hairpin
The Giant Claw
Until They Sail
1956 Crime Against Joe
Hold Back the Night
Navy Wife
The Proud and Profane
Zakázaná planeta
1955 Apache Woman
1954 Return from the Sea
They Rode West
1953 Fighter Attack
The All American
1952 Untamed Women
Zpívání v dešti
1948 Hometown Girl

TV seriály

1990 Columbo (TV seriál)
Columbo na univerzitě (S10E01)
Smrtící korunka (S09E05)
Planý poplach (S09E02)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Operation Petticoat (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1970 The Young Rebels (TV seriál)
Tim Conway Show, The (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Místo přidělení: Země (S02E26)
1967 Custer (TV seriál)
Dragnet 1967 (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Parallel (S04E11)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Will the Real Martian Please Stand Up? (S02E28)
1960 Dante (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
The Blue Angels (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Judge Roy Bean (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
West Point (TV seriál)
1955 Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Adventures of Champion (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Father Knows Best (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Mr. & Mrs. North (TV seriál)
The Fisher Family (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace