foto

Sang-hoon Maeng

  • nar. 29.10.1960 (58 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Pasongsong gyerantak
2004 Nae namjaui romaenseu
2001 Seonmul

TV seriály

2017 Myeongbulheojeon (TV seriál)
2016 Okjoonghwa (TV seriál)
2015 Haideu jikil na (TV seriál)
Rimembeo (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Kkeutubneun sarang (TV seriál)
2013 Geunyeoui sinhwa (TV seriál)
Michin sarang (TV seriál)
2012 Maui (TV seriál)
Oktab bang wangseja (TV seriál)
2011 Mai peurinseseu (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
2008 Saranghae euljima (TV seriál)
Shinui jeoeul (TV seriál)
2007 Yi San (TV seriál)
2006 Eolmana jokillae (TV seriál)
Sarangkwa yamang (TV seriál)
2005 Seodong-yo (TV seriál)
2004 Bing jeom (TV seriál)
Bumonim jeonsangseo (TV seriál)
Ggangsuni (TV seriál)
Kkotboda aleumdawi (TV seriál)
Mulkkotmaeul saramdeul (TV seriál)
Yeongwoongsidae (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
Geudae ajigdo kkumkkugo issneunga (TV seriál)
2002 Godok (TV seriál)
Gyeolhon hapsida (TV seriál)
2001 Sangdo (TV seriál)
2000 Bulkkot (TV seriál)
Hwang geum shi dae (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
1997 Byeoleun nae gaseume (TV seriál)
Sinderelra (TV seriál)
1996 Aein (TV seriál)
Sesangeseo gajang areumdaun ibyeol (TV seriál)
1995 Moraeshigae (TV seriál)
1992 질투 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace