foto

Pau Freixas

  • nar. 1973
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Hrdinové
2003 Loď smrti
2002 Nines russes (TV film)

TV seriály

2019 Třikrát Vánoce (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 Sé quién eres (TV seriál)
2015 Cites (TV seriál)
2013 Polseres vermelles (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 10 (S02E10)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2012 Fuga, La (TV seriál)
2011 Polseres vermelles (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (6)
2006 Àngels i Sants (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Hrdinové

TV seriály

2019 Třikrát Vánoce (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 Sé quién eres (TV seriál)
2013 Polseres vermelles (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (11)
2006 Àngels i Sants (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Benvinguts a la família (TV seriál)
La boda (S02E13)
L'estafa (S02E12)
El nínxol (S02E11)
další epizody (13)
2018 Benvinguts a la família (TV seriál)
La família (S01E13)
El funeral (S01E12)
El simulacre (S01E11)
další epizody (13)
Les Bracelets Rouges (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2017 Sé quién eres (TV seriál)
El factor de la culpabilidad (E16)
El reencuentro (E15)
Julieta (E14)
další epizody (16)

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 Cinemacat.cat

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky