foto

Christopher Benjamin

  • nar. 27.12.1934 (83 let)
    Trowbridge, Wiltshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Legenda o Tarzanovi
2007 Angel
2003 Looking for Victoria (TV film)
2001 Sword of Honour (TV film)
1999 Kouzelná země skřítků (TV film)
Ostrov pokladů
1998 Já jsem Tichborne
Seesaw (TV film)
1991 Black Velvet Gown, The (TV film)
1990 Ten, kdo stvořil špióna (TV film)
1987 Casanova (TV film)
1985 Cyrano z Bergeracu (TV film)
Honour, Profit & Pleasure (TV film)
1982 The Plague Dogs
1981 Very Like a Whale (TV film)
1980 Hawk mstitel
1975 Forget-Me-Not-Lane (TV film)
1974 Pouto nejsilnější (TV film)
1973 Kamufláž (TV film)
1970 Junket 89
1969 Kruhy na vodě
1968 Koroshi (TV film)
Setenta veces siete

TV seriály

2008 Pán času (TV seriál)
Jednorožec a vosa (S04E07)
2005 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Rapsodie z Midsomeru (S08E08)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Down to Earth (TV seriál)
1998 The Last Salute (TV seriál)
1995 Pýcha a předsudek (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
1994 Hard Times (TV seriál)
1993 Magic Grandad (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1991 Dynastie Straussů (TV seriál)
1990 Haggard (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1988 Gentleman's Club, A (TV seriál)
London's Burning (TV seriál)
1987 Diary of Anne Frank, The (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Diplomatický incident (S02E03)
1986 Boon (TV seriál)
Call Me Mister (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1983 Brass (TV seriál)
1982 Life and Adventures of Nicholas Nickleby, The (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 Buď zdráv, šampióne (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 History of Mr. Polly, The (TV seriál)
Holding the Fort (TV seriál)
It Takes a Worried Man (TV seriál)
Tereza Raquinová (TV seriál)
We, the Accused (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Armchair Thriller (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Scorpion Tales (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
The Sandbaggers (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 Holding On (TV seriál)
Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 Gangsters (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Get Some In! (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
Fortunes of Nigel, The (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1973 Bowler (TV seriál)
Jack the Ripper (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
New Scotland Yard (TV seriál)
Strauss Family, The (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Gold Robbers (TV seriál)
1968 Late Night Horror (TV seriál)
1967 Fellows, The (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
White Rabbit, The (TV seriál)
1966 Quick Before They Catch Us (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál) - a.z.
2007 Don't Knock Yourself Out
2003 Leonardo (TV seriál)
1990 Prisoner Video Companion, The - a.z.

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace