foto

Rick Carter

  • nar. 1952
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Obr Dobr
2015 Star Wars: Síla se probouzí
2012 Lincoln
2011 Sucker Punch
Válečný kůň
2009 Avatar
2005 Mnichov
Válka světů
2004 Polární expres
2001 A.I. Umělá inteligence
2000 Pod povrchem
Trosečník
1997 Amistad
Ztracený svět: Jurský park
1994 Forrest Gump
1993 Jurský park
1992 Smrt jí sluší
1990 Návrat do budoucnosti III
1989 Návrat do budoucnosti II
Tři uprchlíci
1987 Říše slunce
Talking Walls
1985 Kdo s koho
Rošťáci
1984 Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
1982 Magic Journeys
1981 Second-Hand Hearts

TV seriály

1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Miss Galaxie (S02E21)
Moc divní sousedé (S02E18)
Gershwinovo zjevení (S02E17)
další epizody (5)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Věčná paměť (S02E12)
Co když? (S02E11)
O nejlepší dýni (S02E10)
další epizody (18)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Vanessa v zahradě (S01E12)
Veselé Vánoce (S01E11)
Dálkový ovladač (S01E10)
další epizody (12)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace