foto

Rainer Luxem

  • nar. 1941
    Dortmund, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mörderische Jagd (TV film)
2012 Tod einer Brieftaube (TV film)
2011 Její poslední den (TV film)
Mörderisches Wespennest (TV film)
2010 Neviditelná láska (TV film)
2009 Liebe in Venedig, Eine (TV film)
2008 Die Schimmelreiter
2007 Manatu: Zachrání tě jen pravda (TV film)
2006 Die Abrechnung (TV film)
2005 Alpenglühen - Liebe versetzt Berge (TV film)
2004 Bella Block - Hinter den Spiegeln (TV film)
Tatort - Abschaum (TV film)
2003 Tatort - Väter (TV film)
2002 Stahlnetz - PSI (TV film)
2001 Místo činu: Hamburg - Exil (TV film)
Rodinné peklo (TV film)
2000 Doppelter Einsatz - Blutroter Mond (TV film)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV film)
Meine beste Feindin (TV film)
1998 Glück wohnt hinterm Deich, Das (TV film)
Tatort - Arme Püppi (TV film)
Zur Zeit zu zweit (TV film)
1997 Bella Block - Tod eines Mädchens (TV film)
Gegen den Strom (TV film)
1995 Polizeiruf 110 - Alte Freunde (TV film)
1991 Die Geschichte mit Armin (TV film)
1986 Preis der Feigheit (TV film)
1985 Feuerwanzen küß ich nicht (TV film)
Mord im Spiel (TV film)
Místo činu - Osudná nejistota (TV film)
1983 Einmal die Woche (TV film)
1982 Stunde des Löwen, Die (TV film)
1976 Herrlicher Tag, Ein (TV film)
1975 Comenius (TV film)
Lehmanns Erzählungen (TV film)
1974 Der Hellseher (TV film)
1963 Die Abrechnung (TV film)

TV seriály

2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Falešné stopy (S02E13)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Gnadenlos (S05E05)
Willkommen in der Hölle (S05E04)
Zahltag (S05E03)
další epizody (5)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Schönheitsfehler (S04E06)
Nachtschwimmer (S04E05)
Familienglück (S04E04)
další epizody (6)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Tödliches Wiedersehen (S03E06)
Absender unbekannt (S03E05)
Der Traum vom Glück (S03E04)
další epizody (6)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Mädchenmord (S02E06)
Schöner Tod (S02E05)
Feindliche Übernahme (S02E04)
další epizody (6)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Alle für einen (S01E06)
Zweikampf (S01E05)
Mord auf dem Golfplatz (S01E04)
další epizody (6)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
Lisa Falk - Eine Frau für alle Fälle (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
Diese Drombuschs (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace