foto

Matthew Bennett

  • nar. 9.4.1968 (50 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tajný život Marilyn Monroe (TV film)
2014 Sorority Surrogate (TV film)
2013 Smyčka času (TV film)
2009 Battlestar Galactica: Plán
Spectacular! (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)
2006 Peklo z hlubin Země (TV film)
2003 Battlestar Galactica (TV film)
Cizinec po mém boku (TV film)
Jak ukrást Sinatru
2002 K-9: Soukromý detektiv
2001 HRT (TV film)
Start v ohrožení
2000 Píseň všedního života (TV film)
1999 Bláznivá runway
Dangerous Evidence: The Lori Jackson Story (TV film)
Katastrofy (TV film)
Nejhorší zrada (TV film)
Případ Ellie Neslerové
Sirény (TV film)
1998 Pejskaři (TV film)
Válka v Zálivu (TV film)
1997 Any Mother's Son (TV film)
Prayer in the Dark, A (TV film)
Time to Say Goodbye?
When Secrets Kill (TV film)
1996 Swann
1995 Daleko od domova
Smrtelná léčba
Trefa do černého
1994 Tears and Laughter: The Joan and Melissa Rivers Story (TV film)
1993 Anything for Love
Relentless: Mind of a Killer (TV film)
1992 Killer Among Friends, A (TV film)

TV seriály

2018 Insomnia (TV seriál)
The Big Bang (E01)
Posedlý pomstou (TV seriál)
S.E.R.E. (S02E01)
The Expanse (TV seriál)
Triple Point (S03E05)
2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
I Surrender (S01E10)
Gone (S01E09)
Solo (S01E07)
další epizody (4)
Výkupné (TV seriál)
Regeneration (S01E07)
Já, společnice (TV seriál)
Erica & Anna: Solicitation (S02E05)
Erica & Anna: The List (S02E03)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Pět dní do popravy (E09)
Soukromé očko (TV seriál)
Tajné karaoke (S01E07)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
24 hodin do konce světa (S09E05)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Uhlazený (S01E03)
Orphan Black (TV seriál)
Ipsa Scientia Potestas Est (S02E05)
Governed as It Were by Chance (S02E04)
Mingling Its Own Nature With It (S02E03)
další epizody (5)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Špion, který se vrátil (S07E15)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Saving Hope (TV seriál)
Bed One (S02E07)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Létající stroj (S06E01)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Boj s teroristy (S05E04)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Bunker (S01E11)
Hunting Party (S01E08)
Flashpoint (TV seriál)
The Better Man (S04E05)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Konfederační poklad (S04E07)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
2008 Flashpoint (TV seriál)
The Element of Surprise (S01E03)
M.V.P. (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Six of One (S04E02)
2007 Battlestar Galactica: Razor Flashbacks (TV seriál)
Sabbatical (TV seriál)
2006 At the Hotel (TV seriál)
Battlestar Galactica: The Resistance (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Hero (S03E08)
A Measure of Salvation (S03E07)
Torn (S03E06)
další epizody (9)
Hvězdná brána (TV seriál)
Satelit (S09E15)
2005 Battlestar Galactica (TV seriál)
Final Cut (S02E08)
2004 Battlestar Galactica (TV seriál)
Překvapení pro Tighe (S01E09)
Z masa a kostí (S01E08)
Lakmus (S01E06)
další epizody (4)
Hvězdná brána (TV seriál)
Ve jménu víry (S08E05)
2003 Detektív (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
D.C. (TV seriál)
Fearing Mind, The (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Není cesty zpět (S04E11)
1999 The City (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Power Play (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Hostitel (S02E02)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Kick Me Down

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Kick Me Down

Producentská filmografie

Filmy

2009 Kick Me Down

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace