foto

Anita Kupsch

  • nar. 18.5.1940 (78 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Lachen mit Heinz Schenk (TV film)
2004 Schöne Männer hat man nie für sich allein (TV film)
1999 Wer zuletzt lügt, lügt am besten (TV film)
1994 Glück im Grünen (TV film)
1991 Der Komödienstadel - Millionen im Heu (divadelní záznam)
Ein seltsames Paar (TV film)
1989 Spatzenmörder, Der (TV film)
1988 A.D.A.M.
1986 Quadrille (TV film)
1985 Mamas Geburtstag (TV film)
Tatort - Acht, neun, aus! (TV film)
1984 Delitto al Blue Gay
1983 Tatort - Peggy hat Angst (TV film)
1982 Wasser für die Blumen (TV film)
Zwei Tote im Sender und Don Carlos im Pogl (TV film)
1981 Tatort - Beweisaufnahme (TV film)
1980 Die Alten kommen (TV film)
1978 Rosi (TV film)
Vorhang auf, wir spielen Mord (TV film)
1977 Mensch Mutter (TV film)
Tatort - Feuerzauber (TV film)
1976 Die Taube in der Hand (TV film)
I ve smrti sami
1974 Jeden z nás dvou
1971 Die Frau ohne Kuß (TV film)
Wir hau'n den Hauswirt in die Pfanne
1970 Wesenacks, Die (TV film)
1969 Ein Charleston für Lady Mac' Beth (TV film)
Klassenkeile
Sag's dem Weihnachtsmann (TV film)
Zieh den Stecker raus, das Wasser kocht (TV film)
1967 ...und zweitens bin ich siebzehn! (TV film)
Brille und Bombe - Bei uns liegen Sie richtig!
Předsvatební cesta
1966 Kubinke (TV film)
1965 Die letzte Vorstellung (TV film)
1964 Der Kaiser vom Alexanderplatz (TV film)
1963 Wochentags immer
1962 Ninotschka und Peer
Theorie und Praxis (TV film)
Walzer der Toreros, Der (TV film)
1961 Schule der Gattinnen (TV film)

TV seriály

1998 Anitas Welt (TV seriál)
1997 Frauen morden leichter (TV seriál)
Mama ist unmöglich (TV seriál)
1995 Inka Connection (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
O zvířatech a lidech (TV seriál)
Závod (E13)
Výpověď (E12)
Špatné zprávy (E11)
další epizody (13)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Zum Stanglwirt (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Der Schatz im Niemandsland (TV seriál)
Detektivbüro Roth (TV seriál)
Lauter Glückspilze (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Ravioli (TV seriál)
Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
1983 Mandara (TV seriál)
1978 Captain Future (TV seriál)
Ein Mann will nach oben (TV seriál)
1976 Direktion City (TV seriál)
1973 Lokaltermin (TV seriál)
1972 Okay S.I.R. (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Alle Hunde lieben Theobald (TV seriál)

TV pořady

2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)
Zibb (TV pořad)
1996 Zimmer frei! (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1976 Kölner Treff (TV pořad)
1974 Die Montagsmaler (TV pořad)
1972 Denkste!? (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
Sie und Er im Kreuzverhör (TV pořad)
1964 Gut gefragt ist halb gewonnen (TV pořad)
1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace