foto

Karl-Ulrich Meves

  • nar. 13.11.1928 (90 let)
    Hamburg, Hamburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Ohnsorg Theater - Zwei wie Katz und Hund (divadelní záznam)
2002 Ohnsorg Theater - Lustfahrt ins Paradies (divadelní záznam)
2001 Jenseits (TV film)
1996 Angst hat eine kalte Hand (TV film)
Atemlos durch die Nacht (TV film)
Die Männer vom K3 - Der Deichmörder (TV film)
1995 Ohnsorg Theater - Tippelbrüder (divadelní záznam)
1994 Ohnsorg Theater - Nebel im Paradies (divadelní záznam)
1993 König & Consorten (TV film)
Ohnsorg Theater - Dynamit und Puusteblumen (divadelní záznam)
Tatort - Berlin - beste Lage (TV film)
1992 Männer vom K3 - Zu hoch gepokert, Die (TV film)
1991 Ein seltsames Paar (TV film)
Ende der Unschuld (TV film)
Loriots Pappa ante Portas
1990 Willi - Ein Aussteiger steigt ein (TV film)
1989 Schweinegeld
Senkrechtstarter, Die
1988 Experte, Der
Goldjunge
Knick - Die Geschichte einer Wunderheilung, Der (TV film)
Tatort - Schuldlos schuldig? (TV film)
Ödipussi
1986 Abschiedsvorstellung (TV film)
1985 Otto - Der Film
1983 Wagnis des Arnold Janssen, Das
1982 Zwei Tote im Sender und Don Carlos im Pogl (TV film)
1981 'Ne scheene jejend is det hier (TV film)
Tatort - Das Zittern der Tenöre (TV film)
1979 Tatort - Freund Gregor (TV film)
1974 Tatort - Mordgedanken (TV film)
1973 Gabriel (TV film)
1972 Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims (TV film)
Nicht Lob - noch Furcht. Graf Galen, Bischof von Münster (TV film)
Tatort - Rechnen Sie mit dem Schlimmsten! (TV film)
1971 Täter auf der Spur - Tod am Steuer, Dem (TV film)
1970 Täter auf der Spur - Froschmänner, Dem (TV film)
1969 Engel von St. Pauli, Die
1968 Ein Sarg für Mr. Holloway (TV film)
Täter auf der Spur - Schrott, Dem (TV film)
1966 Unverbesserlichen - nichts dazugelernt, Die (TV film)
1964 Haben (TV film)
1961 Am Abend ins Odeon (TV film)

TV seriály

1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Ingolf Lücks Sketchsalat (TV seriál)
1990 Der Millionenerbe (TV seriál)
Wie gut, dass es Maria gibt (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Harald und Eddi (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Teufels Großmutter (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Nervensäge, Die (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Jakob und Adele (TV seriál)
1982 Připoutejte se, letíme nad Atlantidou (TV seriál)
1981 Steckbriefe (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1979 Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1975 Tadellöser & Wolff (TV seriál)
1973 Neues vom Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
Sesamstraße (TV seriál)
1972 Das Kurheim (TV seriál)
Kleinstadtbahnhof (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Miss Molly Mill (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Ein Jahr ohne Sonntag (TV seriál)
1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)
Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Gertrud Stranitzki (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Die Unverbesserlichen (TV seriál)
John Klings Abenteuer (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 Zwischenmahlzeit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky