foto

Wolfgang Hosfeld

  • nar. 1947
    Magdeburg, Sachsen-Anhalt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Das Geständnis
2004 Tatort - Eine ehrliche Haut (TV film)
1997 Falsche Liebe (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tausch (TV film)
Raus aus der Haut (TV film)
1995 Ein seltsamer Heiliger (TV film)
Wir zusammen allein mit dir (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Opfergang (TV film)
1993 Wer zweimal lügt (TV film)
1991 Ein seltsames Paar (TV film)
Jugend ohne Gott (TV film)
Schlaflose Tage (TV film)
1990 Die Übergangsgesellschaft (divadelní záznam)
1989 Barbaron (TV film)
1988 Der Staatsanwalt hat das Wort - Billig zu verkaufen (TV film)
Tekutá zbraň (TV film)
1987 Wengler & Söhne
1986 Wie die Alten sungen...
1985 Männerwirtschaft (TV film)
Sommernachtstraum, Ein
1984 Die schöne Kurtisane (TV film)
1983 Ein Häuschen im Grünen (TV film)
Lieber guter Weihnachtsmann (TV film)
1982 Melanie van der Straaten (TV film)
Wo gibt's denn so was? (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
Berühmte Ärzte der Charité: Der kleine Doktor (TV film)
Berühmte Ärzte der Charité: Krisis (TV film)
Die lange Ankunft des Alois Fingerlein (divadelní záznam)
1979 Bärchens Traum (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein reizender Abend (TV film)
Kein Platz für Teufel (TV film)
Kleine Fische (TV film)
Tatzeit 19.00 Uhr (TV film)
1977 Die Letzten (divadelní záznam)
1975 Kostja und der Funker (TV film)
Looping
Mord im märkischen Viertel (TV film)
Mořská panna (TV film)
1974 Die Geisterfalle (TV film)
1972 Bach in Arnstadt (TV film)

TV seriály

1998 Anja & Anton (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)

Dokumentární

1993 Wehner - Die unerzählte Geschichte (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace