foto

Christine Schild

  • nar. 1947
    Dinslaken, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Ein seltsames Paar (TV film)
1989 Senkrechtstarter, Die
1988 A.D.A.M.
1985 Ankomme Dienstag - Stop - Fall nicht in Ohnmacht (TV film)
Mein Freund Harvey (TV film)
1984 Schreib, wenn du kannst! (divadelní záznam)
Trepp auf - Trepp ab (divadelní záznam)
1981 Sextett (divadelní záznam)
1980 Pension Schöller (TV film)

TV seriály

1989 Lukas und Sohn (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1981 Manni, der Libero (TV seriál)
1978 Medienklinik (TV seriál)
1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace