foto

Hideaki Sorači

  • nar. 25.5.1979 (40 let)
    Hokkaidó, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Gintama 2: Okite hajaburu tame ni koso aru - komiks
2017 Gintama - komiks
2014 Gintama - komiks
2013 Gekidžóban Gintama kankecu hen: Jorozuja jo eien nare - komiks
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen - komiks

TV seriály

2018 Gintama (TV seriál) - komiks
悪役にもやっていい事と悪いことがある / 銀魂終わる終わる詐欺裁判 (S07E26) - komiks
くわっ (S07E25) - komiks
Sukui (S07E24) - komiks
další epizody (26)
2017 Gintama: Micuba-hen (TV seriál) - komiks
Gintama (TV seriál) - komiks
Shugorei mo Tamashii no Ichibu (S06E13) - komiks
Kami Gee to Kuso Gee wa Kamihitoe / Megane wa Tamashii no Ichibu (S06E12) - komiks
Aidoru no kunshō (S06E11) - komiks
další epizody (25)
2016 Gintama (TV seriál) - komiks
Episode 51 (S04E51) - komiks
Episode 50 (S04E50) - komiks
Episode 49 (S04E49) - komiks
další epizody (13)
2015 Gintama (TV seriál) - komiks
Episode 38 (S04E38) - komiks
Episode 37 (S04E37) - komiks
Episode 36 (S04E36) - komiks
další epizody (38)
2013 Gintama (TV seriál) - komiks
Doggu Fūdo wa Mitame Yori Aji ga Usui (S03E13) - komiks
Sake to Gasorin to Egao to Namida (S03E12) - komiks
Futari no Aniki (S03E11) - komiks
další epizody (9)
2012 Gintama (TV seriál) - komiks
Shujinkō to wa (S03E04) - komiks
Kin-san no Kin○ (S03E03) - komiks
Kintoki to Gintoki (S03E02) - komiks
další epizody (16)
2011 Gintama (TV seriál) - komiks
Hito wa Wasureru Koto de Ikite Ikeru (S02E39) - komiks
Bōnenkai demo Wasurecha Ikenai Mono ga Aru (S02E38) - komiks
Ian Ryokō wa Iyan Dokō? (S02E37) - komiks
další epizody (39)
2010 Gintama (TV seriál) - komiks
Episode 201 (S01E201) - komiks
Episode 200 (S01E200) - komiks
Episode 199 (S01E199) - komiks
další epizody (12)
2009 Gintama (TV seriál) - komiks
Episode 189 (S01E189) - komiks
Episode 188 (S01E188) - komiks
Episode 187 (S01E187) - komiks
další epizody (51)
2008 Gintama (TV seriál) - komiks
Episode 99 (S01E99) - komiks
Episode 98 (S01E98) - komiks
Episode 97 (S01E97) - komiks
další epizody (51)
2007 Gintama (TV seriál) - komiks
Episode 87 (S01E87) - komiks
Episode 86 (S01E86) - komiks
Episode 85 (S01E85) - komiks
další epizody (50)
2006 Gintama (TV seriál) - komiks
Santa nante inēndayotte iiharu yatsu koso honto wa irutte shinjitaindayo (S01E37) - komiks
Sune ni kizu ga aruyatsu hodo yoku shaberu (S01E36) - komiks
Koi ni manyuaru nante iranai (enchōsen) (S01E35) - komiks
další epizody (37)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace