foto

Lane Garrison

  • nar. 23.5.1980 (38 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Lane Garrison se narodil 23. května 1980 v Dallasu (kde se točil Prison Break) a vyrostl v Richardsonu. Vůbec si nerozuměl s matkou, tak se v sedmnácti na rok přestěhoval k rodinnému příteli Joe Simpsonovi, což je mimochodem otec úspěšných popových hvězd Jessicy a Ashlee Simpsonových. Předtím prý ukradl, co mu pod ruku přišlo, jako auta nebo sterea, z čehož ho vyléčila ještě jeho matka, když ho udala na policii.

V roce 1988 dostudoval střední školu a přestěhoval se do Los Angeles za herectvím. Už od devatenácti píše scénáře. Největší slávu mu zatím přinesla role Tweenera v Prison Breaku. V roce 2006 se zapletl do dopravní nehody, při níž jeden mladík zahynul a dvě dívky byly zraněny.

První film, ve kterém si zahrál byl v roce 1999 4 FACES, v roce 2006 to byl film CRAZY. Mezití msi zahrál v seriálech QUALITY OF LIFE a NIGHT STALKER. Momentálně pracuje na filmu SHOOTER spolu s Deanem McKenziem a čeká na vynesení rozsudku ohledně zaviněné nehody.

annickka

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Divorce Party
2018 Armed
One Heart
The Iron Orchard
2017 Goldblooded
2016 Icebox
Wild for the Night
2014 Camp X-ray
2013 The Devil's in the Details
2008 Graduation Day
Šílený
2007 Odstřelovač
2004 Sprejeři
1999 4 Faces

TV seriály

2016 Kořeny (TV seriál)
Part 4 (E04)
2015 Poslové (TV seriál)
Houstone, máme problém! (E13)
Ona je smrt (E09)
Oko na nebi (E05)
další epizody (4)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Five-O (S01E06)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Kéž bys tu byla (S04E09)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nový status (S12E18)
2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Boxman (S01E09)
Pilot (S01E01)
2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
2007 Útěk z vězení (TV seriál) - herec, a.z.
Orientación (S03E01) - a.z.
Vzkaz (S02E15)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Zahrabaný (S02E07)
Rozparcelování (S02E06)
Mapa dvanáct – třináct (S02E05)
další epizody (11)
2005 Night Stalker (TV seriál)
Three (E03)
Útěk z vězení (TV seriál)
Jeden z kola ven (S01E12)
Další do hry (S01E11)
Tweener (S01E09)

Dokumentární

2012 Love Sex God

TV pořady

1997 The Dating Game (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Divorce Party
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace