foto

Ruth Myers

  • nar. 1940
    Manchester, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Scary Stories to Tell in the Dark
2018 Mute
2016 Legenda o Tarzanovi
2015 Molly Moonová
Mortdecai: Grandiózní případ
2014 Effie Gray
Vampire Academy
2012 Hemingway a Gellhornová (TV film)
2011 Bezedné moře
Neznámý
2010 Cemetery Junction
2009 Dorian Gray
2008 Město Ember
2007 Zlatý kompas
2006 Barevný závoj
Pochybná sláva
Světlo ve tmě
V tom domě straší!
2004 Connie a Carla
Za mořem
Zakletá Ella
2002 Nicholas Nickleby
Čtyři pírka: Zkouška cti
2001 Iris
2000 Příští správná věc
Tanec s vášní
Životní zkouška
1999 Kolébka ve větru
Společník
1998 Drtivý dopad
1997 L. A. - Přísně tajné
Prokletá farma
1996 Emma
Přelud
1995 Co si ušít do výbavy
1994 I.Q.
Pontiakem k měsíci
Totální okno
1993 Firma
1992 Pan Sobota večer
1991 Addamsova rodina
Lháři
Muž na ženění
1990 Ruský dům
1989 Berte Rigby, jsi hlupák
Blaze
Červené jako krev
1988 Baja Oklahoma (TV film)
Náhodný turista
Vibrace
1986 Strašidelné líbánky
1985 Víc než dost
1984 Elektrické sny
Učitelé
Zločiny z vášně
Žena v červeném
1983 Something Wicked This Way Comes
1982 Na plechárně
1981 První říjnové pondělí
1980 Jsem na řadě
Mutace
Soutěž
Věříme v Boha?
1979 ...a spravedlnost pro všechny
Žena v ringu
1978 Kouzlo
1977 Bankéři
Největší milovník
1975 Angličanka
Dobrodružství mladšího a chytřejšího bratra Sherlocka Holmese
Galileo
1974 Dracula (TV film)
Little Malcolm and His Struggle Against the Eunuchs
Stardust
1973 Cari genitori
Ghost in the Noonday Sun
Na úrovni
1972 Ruling Class, The
1971 Zloděj koní
1970 Dvanáct křesel
1969 Nice Girl Like Me, A
Nováčci
Three Into Two Won't Go
1968 Work Is a 4-Letter Word
1967 Smashing Time

TV seriály

2006 Velká láska (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2003 Carnivale (TV seriál)
Milfay (S01E01)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace