foto

Vido Horňák

  • nar. 3.4.1934 (84 let)
    Nové Mesto nad Váhom, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Európa, moja láska (TV film)
1989 Húkanie sovy (TV film)
Staroružová dráma (TV film)
1982 Dedičstvo (TV film)
Smrť lovca (TV film)
1978 Sesternica Beta (TV film)
1976 Zenovo vedomie (TV film)
1975 Jeden zo súdených (TV film)
Pani Heléne (TV film)
Čudný človek (TV film)
1974 Buddenbrookovci (TV film)
Piková dáma (TV film)
1973 Kaucia (TV film)
Čierne ovce (TV film)
1971 Zojka a Valerija (TV film)
1970 S Rozárkou (TV film)
1969 Hedda Gablerová (TV film)
1968 Román o base (TV film)
1967 Sľub (TV film)
1966 V páse zlomená (TV film)
1965 Prebuď sa a spievaj (TV film)
1963 Mlčanie mora (TV film)
Vráťte mi školné (TV film)
1962 Sizyfos a smrť (TV film)

Dokumentární

2002 Dejiny bezcharakternosti (TV film)
1998 Stálo za to obetovať sa za človeka ? (TV film)
1997 Vesmír...a my... (TV film)
1995 Spomienky na Treviso (TV film)
1967 Profily (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Milan Čorba (TV film)
2011 Televízia po slovensky (TV seriál)
2008 MEDZI 4 - 5, 6 (TV film)
2004 Portrét - Vido Horňák (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace