foto

Vido Horňák

  • nar. 3.4.1934
    Nové Mesto nad Váhom, Slovensko, Československo
  • zem. 30.12.2018 (84 let)
    Bratislava, Slovensko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Európa, moja láska (TV film)
1989 Profesor Raat (TV film)
Staroružová dráma (TV film)
1988 Húkanie sovy (TV film)
1982 Dedičstvo (TV film)
Smrť lovca (TV film)
1981 Jeden krok od raja (TV film)
1978 Sesternica Beta (TV film)
1976 Zenovo vedomie (TV film)
1975 Jeden zo súdených (TV film)
Pani Heléne (TV film)
Čudný človek (TV film)
1974 Buddenbrookovci (TV film)
Drotárova svadba (TV film)
Piková dáma (TV film)
V tieni šedivých lúk (TV film)
1973 Kaucia (TV film)
Čierne ovce (TV film)
1971 Dvestotisíc a jedna (TV film)
Zojka a Valerija (TV film)
1970 S Rozárkou (TV film)
1969 Hedda Gablerová (TV film)
1968 Román o base (TV film)
1967 Sľub (TV film)
1966 V páse zlomená (TV film)
1965 Prebuď sa a spievaj (TV film)
Robinzonáda (TV film)
1964 Kolíska (TV film)
Príbeh o Antigone (TV film)
1963 Horník, sedma, túz (TV film)
Mlčanie mora (TV film)
Svetlo severu (TV film)
Vráťte mi školné (TV film)
1962 Sizyfos a smrť (TV film)
1961 Biely transport (TV film)
Jeden zo siedmich (TV film)
O dvoch bratoch (TV film)
Príležitosť robí lásku (TV film)

Dokumentární

2002 Dejiny bezcharakternosti (TV film)
1998 Stálo za to obetovať sa za človeka ? (TV film)
1997 Vesmír...a my... (TV film)
1995 Spomienky na Treviso (TV film)
1967 Profily (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1982 Dedičstvo (TV film)
1978 Sesternica Beta (TV film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 Milan Čorba (TV film)
2011 Televízia po slovensky (TV seriál)
2008 MEDZI 4 - 5, 6 (TV film)
2004 Portrét - Vido Horňák (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace