foto

Chris Goodger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Naprosto dokonalé
2014 Kajaki
2008 Dustbin Baby (TV film)
2007 Signs of Life
2005 Open Wide (TV film)

TV seriály

2017 Motherland (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Blandings (TV seriál)
The Dumping Ground (TV seriál)
2012 Citizen Khan (TV seriál)
2010 Tracy Beaker Returns (TV seriál)
2009 Miranda (TV seriál)
Rande (S01E01)
2008 Revenge Files of Alistair Fury, The (TV seriál)
2006 Complete Guide to Parenting, The (TV seriál)
Jam & Jerusalem (TV seriál)
Not Going Out (TV seriál)
2005 The Fugitives (TV seriál)
2004 Noah & Saskia (TV seriál)
2003 My Dad's the Prime Minister (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Home Farm Twins (TV seriál)

Dokumentární

2007 Kritická situace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace