foto

Anthony Boys

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Vzpomínky na Itálii
2019 Podfukářky
2018 Angláni na útěku
2016 Naprosto dokonalé
2015 Kicking Off
2013 Svengali
2009 Politické kruhy

TV seriály

2020 Utíkej (TV seriál)
Trick (E07)
F**k (E03)
Kiss (E02)
další epizody (4)
Veliká (TV seriál)
The Great (E01)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Konečná (S01E09)
Gin (S01E08)
Základy vzdělávání (S01E06)
2015 Crims (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Svědectví (S04E09)
Sjezd (S04E05)
Východní křídlo (S04E02)
2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Zvláštní vztah (S03E07)
Rybaření (S03E05)
Alicia (S03E03)
2013 Viceprezident(ka) (TV seriál)
D.C. (S02E10)
Krizová situace (S02E07)
Rukojmí (S02E03)
Čerstvé maso (TV seriál)
Epizoda 4 (S03E04)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
další epizody (4)
2012 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Přezdívky (S01E05)
Catherine (S01E03)
Je to soda (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2011 Špion (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Zavíračka (S06E12)
2010 Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
The Great Outdoors (TV seriál)
2009 Je to soda (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (5)
2008 Lab Rats (TV seriál)
2006 Time Trumpet (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)

TV pořady

2013 Charlie Brooker's Weekly Wipe (TV pořad)
2009 Stewart Lee's Comedy Vehicle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky