foto

Katherine Dover

  • nar. 11.9.1954 (66 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2009 Stuntmen
2006 Cold Storage
2000 American Tragedy (TV film)
Pustina
1997 Get to the Heart: The Barbara Mandrell Story (TV film)
Komando: Pro čest a peníze (TV film)
1996 Kolonie (TV film)
Střípky vzpomínek (TV film)
1993 Horečka z Jericha (TV film)
Omámení a zmatení
Živý kokon (TV film)
1992 Highway Heartbreaker (TV film)
Tulák
1991 Heroes of Desert Storm, The (TV film)
Love, Lies and Murder (TV film)
Revolver na prodej (TV film)
1990 Delta Force 2: Kolumbijská spojka
Jak umírají muži
Podfukáři (TV film)
1989 Homer a Eddie
Slepá zuřivost
1988 Sharing Richard (TV film)
Shattered Innocence (TV film)
Velitel čety
1987 Nesmělí lidé
1986 Princ z Bel Air (TV film)
1985 Delta Pi
Mirrors (TV film)
Splašený vlak
1984 Aféra Cartier (TV film)
1983 Bílá orchidej (TV film)
1982 Říkají mi Bruce

TV seriály

2007 Out of Jimmy's Head (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1993 Missing Persons (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
Vesmírní jezdci (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1986 Downtown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky