foto

Bobby Bölke

  • nar. 11.4.1926
    Roßlau, Německá říše
  • zem. 24.5.2007 (81 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Der Osten lacht (TV film)
1981 Ferdinand sucht den Regenbogen (TV film)
1980 Ferdinand wird Vater (TV film)
1979 Ferdinand rettet die Sonne (TV film)
1978 Ferdinand, was nun? (TV film)
1975 Polizeiruf 110 - Die Rechnung geht nicht auf (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky