foto

Richard Easton

  • nar. 22.3.1933 (86 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Nouzový východ
2007 The Key to Reserva
2005 It's About Time
Pizza
2000 Osudové setkání
1991 Znovu po smrti
1989 Jindřich V.
1988 Caught in the Act
1983 Young Warriors
1979 Churchill and the Generals (TV film)
1978 Jak se vám líbí (TV film)
1974 Whose Child Am I?
1968 Admirable Crichton, The (TV film)
1965 Mahapurush
Pahorek

TV seriály

2011 Mildred Pierceová (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Třesky plesky (S02E05)
2007 Hnutí mysli (TV seriál)
2006 2nd House (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pouto (S05E23)
2000 Ed (TV seriál)
1998 Encore! Encore! (TV seriál)
1997 Frasier (TV seriál)
Radioamatéři (S04E18)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 The Brief (TV seriál)
1972 The Brothers (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Big Brother (TV seriál)
Kate (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Dokumentární

2014 The New York Review of Books: 50 let
2002 Benjamin Franklin (TV seriál)
1999 After They Were Famous (TV seriál)
1990 Discovering Hamlet
1988 American Experience (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky