foto

Andreas Kopriva

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Ein Halbes Leben (TV film)
Případ Lemming
2008 Der Besuch der alten Dame (TV film)
2007 Die Geschworene (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
2002 Ikarus
2001 Černá vdova
1998 Quintett komplett (TV film)
1996 Jugofilm
1995 Das zehnte Jahr
1993 Dieses naive Verlangen (TV film)
Indien

TV seriály

2010 Místo činu (TV seriál)
Glaube, Liebe, Tod (S01E769)
Operation Hiob (S01E767)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)

Zvukařská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2020 Tatort - Pumpen (TV film)
2017 Schnell ermittelt - Einsamkeit (TV film)
2014 Schnell ermittelt - Leben (TV film)

TV seriály

2020 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (6)
2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Handkuss (S08E04)
Zweiundsiebzig (S08E03)
Aufgetaucht (S08E02)
další epizody (4)
2013 Janus (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Bauernschmaus (S05E03)
Mannsteufel (S05E02)
Abgesoffen (S05E01)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Konrad Mautsch (S04E06)
Wilma Wabe (S04E05)
Jonas Wultz (S04E04)
další epizody (6)
2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Angelika Schnell (S03E10)
Karl Esch (S03E09)
Klaus Karner (S03E08)
další epizody (5)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Victor Zacharias (S02E08)
Simon Koller (S02E07)
Nico Hartmann (S02E06)
další epizody (4)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky