foto

Giovanni Galasso

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 La Coppia dei Campioni
2011 La donna della domenica (TV film)
2010 Un cane per due (TV film)
2009 Enrico Mattei - L'uomo che guardava il futuro (TV film)
2008 Pavel VI. - papež v bouřlivých časech (TV film)
2007 Klára a František (TV film)
Pompeje (TV film)
2006 Tajemství hrobky
2005 Carabinieri: Sotto copertura (TV film)
Edda (TV film)
Svatý Petr (TV film)
2004 Don Bosco (TV film)
Nero, císař římský (TV film)
2003 Augustus, první císař římský (TV film)
Matka Tereza - Pero v Boží ruce (TV film)
2002 Bible - Nový zákon: Apokalypsa (TV film)
2001 Gli amici di Gesù - Giuda (TV film)
Gli amici di Gesù - Tommaso (TV film)
2000 Biblické příběhy: Pavel z Tarsu (TV film)
Gli amici di Gesù - Giuseppe di Nazareth (TV film)
Gli amici di Gesù - Maria Maddalena (TV film)
1999 Biblické příběhy: Ester (TV film)

TV seriály

2015 Grand Hotel (TV seriál)
Solo per amore (TV seriál)
2013 Rosso San Valentino (TV seriál)
2006 Nati ieri (TV seriál)
2005 Provaci ancora prof! (TV seriál)
2002 Carabinieri (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
Questa casa non è un albergo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky