foto

Katarína Kolajová

  • nar. 17.11.1967 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Únos
2014 Láska na vlásku
Nemôžeš, či nechceš (studentský film)
2012 7 dní hříchů
Filmoviedky: Náhradná matka (TV film)
2011 Čerešňový chlapec (TV film)
1995 Tajomstvo šťastia (TV film)
1993 Le frère trahi (TV film)
1992 Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu
Princezna Fantaghiró 2 (TV film)
Veľkonočný sen
1991 Od rána do úsvitu (TV film)
Rošáda (TV film)
Simon a Clotilde (TV film)
1990 Júlia (TV film)
Rozprávka o tichej krajine (TV film)
1989 Divoká srdce
Inzerát na sny (TV film)
Jánošíkov dar (TV film)
Modrá katedrála (TV film)
Neistá sezóna (TV film)
Staroružová dráma (TV film)
Živé svetlo (TV film)
1988 Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)

TV seriály

2017 Pravá tvár (TV seriál)
Pravá tvár (E03)
2016 Skutečné příběhy (TV seriál)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Bouřlivé víno (TV seriál)
1995 Erotikon (TV seriál)
1993 Des héros ordinaires (TV seriál)
1989 Rozprávanie temných slatín (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky