foto

Claus Peter Witt

  • nar. 24.3.1932 (87 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1992 Mutter und Söhne (TV film)
1989 Der Bettler vom Kurfürstendamm (TV film)
1988 Michas Flucht (TV film)
1983 Tatort - Blütenträume (TV film)
1982 Das blaue Bidet (TV film)
Fremdes Land oder Als die Freiheit noch zu haben war
Mein Bruder und ich (TV film)
1981 Kennwort Schmetterling (TV film)
Kudenow oder An fremden Wassern weinen (TV film)
Landluft (TV film)
System Ribadier (TV film)
1980 Waldwinkel (TV film)
1979 Ein Mord, den jeder begeht (TV film)
Noch 'ne Oper (TV film)
Union der festen Hand (TV film)
Zwei Mann um einen Herd (TV film)
1978 Väter und Söhne (TV film)
1976 Fünf Prüfungen des Oberbürgermeisters (TV film)
Oblomows Liebe (TV film)
1974 Arme klauen nicht (TV film)
Preussenkorso Nr. 17 (TV film)
1973 Black Coffee (TV film)
1972 Altersheim (TV film)
Hoopers letzte Jagd (TV film)
1971 Besuch der Tochter (TV film)
Geschäfte mit Plückhahn (TV film)
1970 Der Musterschüler (TV film)
1969 Nachrichten aus der Provinz (TV film)
Umschulung (TV film)
1968 Mathilde Möhring (TV film)
1967 Die große Postraub
Palme im Rosengarten (TV film)
Paradies auf Erden (TV film)
1966 Drei Tage bis Mitternacht (TV film)
Socialaristokraten (TV film)
Velká vlaková loupež (TV film)
1965 Der Schmied seines Glücks (TV film)
Die Kette an deinem Hals (TV film)
Im Schlaraffenland (TV film)
Unverbesserlichen, Die (TV film)
1964 Koll (TV film)
Wie in schlechten Romanen (TV film)

TV seriály

1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1992 Der Fotograf oder Das Auge Gottes (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1988 Lorentz & Söhne (TV seriál)
1987 Die Wilsheimer (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Konsul Möllers Erben (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Tod eines Schülers (TV seriál)
1980 Kreuzfahrten eines Globetrotters (TV seriál)
1977 Dämonen, Die (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
Geschichten aus einer Klasse (TV seriál)
PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1974 Eine geschiedene Frau (TV seriál)
Lokalseite unten links (TV seriál)
Unter einem Dach (TV seriál)
1972 Berlin, Keithstrasse 30 (TV seriál)
1970 Fall von nebenan, Der (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Ein Jahr ohne Sonntag (TV seriál)
Kapitän Harmsen (TV seriál)
1965 Die Unverbesserlichen (TV seriál)
Intercontinental-Express (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1973 Black Coffee (TV film)
1972 Hoopers letzte Jagd (TV film)
1965 Die Kette an deinem Hals (TV film)

TV seriály

1977 Dämonen, Die (TV seriál)
1972 Berlin, Keithstrasse 30 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky